MIJN SCHERVEN OMARMD
  

 Mijn scherven omarmd


Mijn scherven omarmd vertelt het verhaal van Marleen tijdens een opname in de psychiatrie.
Met dit boek wil zij een gezicht geven aan de mensen die er 'hun scherven gaan of willen omarmen' én de mensen die er werken.

Een gevoelig, indringend en soms schokkend verhaal.

Met dit boek laat Marleen van den Berg het licht schijnen op de verborgen kant van de mensen die werken in en opgenomen worden in de psychiatrie.

'Mijn scherven omarmd' vertelt het persoonlijke verhaal van een angstige én moedige vrouw die opgenomen werd binnen een zeer turbulente periode in de geschiedenis van de psychiatrie.
Haar wensen, haar verlangens en haar familie moest zij, noodgedwongen, achter zich laten om zich vooral te richten op het zoeken naar een nieuwe balans. Om zo tot meer verheldering en verduidelijking te komen. Om zélf opnieuw te leren 'handen en voeten' aan het leven te geven.

Zij neemt de lezer mee en geeft een zeer persoonlijke inkijk in haar eigen leven en in het leven van diegenen die, lang of kort, opgenomen werden.

Een gevoelig, indringend en soms schokkend verhaal over al diegenen die de moed hadden 'Hun Scherven' te omarmen.

Marleen van den Berg (1956) heeft haar ervaringen binnen een psychiatrische afdeling van een algemeen ziekenhuis op zeer gevoelige en meeslepende wijze beschreven. Ze neemt u mee in haar vele belevenissen en laat u proeven van al haar gevoelens.

ISBN: 978-90-818982-3-2 Informatie: 06-21286729

Reacties:
“In één ruk uitgelezen. Daar waar het werkelijk om gaat vertel je met het boek: liefde, integriteit, gezonde machtsverhoudingen en veiligheid.”

“We konden niet stoppen met lezen.”

“Herkenbaar, niet alleen jouw gevoelens, ook de situatie in de psychiatrische kliniek.”

Lees meer (PDF)

Dit boek is uitsluitend te verkrijgen voor € 19,95 bij https://www.boekenbestellen.nl/boek/mijn-scherven-omarmd/9789081898232