50 EURODAG
  

'Meer weten over familieopstellingen'dag op 24 februari 2024

Verder kennis maken met familieopstellingen
De 50-EURODAG
 
Enkele malen per jaar wordt er een dagworkshop Familieopstellingen gehouden voor mensen die geïnteresseerd zijn in de achtergronden van familieopstellingen en/of nader kennis willen maken met De Verheldering.
Naast een aantal familieopstellingen wordt uitgelegd wat er gebeurt en kan gebeuren binnen familieopstellingen, wordt de theorie belicht en worden er oefeningen gedaan om 'van binnen uit' te kunnen ervaren wat opstellingen en systemisch werk kunnen bewerkstelligen.

In een kleine en intieme groep kunt u niet alleen de methode leren kennen, maar heeft u ook de kans een familieopstelling te doen over uw thema, uw probleem of over datgene dat u niet meer wilt toestaan in uw leven. Op deze dag is het, in tegenstelling tot de gewoonlijke workshops, niet mogelijk van tevoren af te spreken een familieopstelling te doen.
Deze dag staat bol van 'veel beleven', meer weten over uzelf en de belangrijkste systemen waarin u leeft (werk, familie, loopbaan), voelen hoe het is om representant van een voor u onbekend persoon te zijn, achtergronden leren kennen en meer weten over de methode.

Deze dag heeft ook een speciale kleine prijs. Daarom hebben we deze dag de 50-Eurodag genoemd. Kleine prijs, veel ervaren, veel leren over jezelf en anderen.

Je kunt je inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Wees er snel bij. De inschrijving is beperkt.
Voor meer informatie: bel of mail met Hans.
hans@verheldering.nl
06-21286729
 


Inschrijfformulier Verder kennis maken met familieopstellingen De 50-eurodag

Momenteel staat deze workshop niet op de agenda of is reeds vol. Neem contact met ons op als u interesse heeft.